Η μαγεία του decoupage είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Το ξύλο είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά..η μυρωδιά όταν το δουλεύεις και η ιδιαίτερη υφή του με έσπρωξαν στην "μεταμόρφωση" ξύλινων κουτιών με μικτές τεχνικές decoupage για πιο συναρπαστικό αποτέλεσμα!
Τετράγωνο μωβ-ροζ κουτί με νεράιδα. Το εφέ σπασίματος  επιτυγχάνεται με μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές του decoupage, το κρακελέ. Στη συγκεκριμένη κατασκευή χρησιμοποιήθηκε κρακελέ 2 συστατικών με γέμισμα. Ιδού το αποτέλεσμα!


Σας παρουσιάζω τη γραμματοθήκη μου!Αν και η αλληλογραφία σήμερα σπανίζει..με το decoupage μπορείς να γυρίσεις σε όποιον αιώνα επιθυμείς..ο χρόνος εξάλλου αποκτά την αξία που του δίνουμε εμείς..
Το τριαντάφυλλο είναι ανάγλυφο με την τρισδιάστατη τεχνική Dolce Tridico. 


Μεγάλο Κουτί βάφτισης με ξύλινα γράμματα. Μια χορταστική δημιουργία που διήρκησε πολλές ώρες και χρειάστηκε πολλές πινελιές!

Λεπτομέρεια της παραπάνω φωτογραφίας.  Κοκκινο-πράσινα γράμματα με λευκά πουά. και σκίαση με την τεχνική pittorico.

Μικρή ξύλινη βαλίτσα. Ένα πιο παιδικό μοτίβο, χωρίς βέβαια αυτό να δεσμεύει..!

Ξύλινη μπιζουτιέρα με τριαντάφυλλα σε κόκκινη απόχρωση.
Ιδανική για τα κοσμήματα με πολλά χωρίσματα.
Λεπτομέρεια της παραπάνω φωτογραφίας. Το τριαντάφυλλο μοιάζει με ζαχαρωτό με την τεχνική Dolce Tridico. Μια από τις πιο περίτεχνες τεχνικές του deoupage με λαχταριστά αποτελέσματα! 
Ένα πιο μικρό κουτί σε χρώμα γαλάζιο και ροζ για μια πιο ρομαντική διάθεση.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις